Direct naar content

Budget op Maat

datum: 01 april 2021 t/m 01 april 2022
van 09:00 tot 17:00 uur
locatie: Waar u fijn vindt,

Wilt u aan het einde van de maand meer geld overhouden? Hebt u geen schulden, maar zouden deze wel kunnen ontstaan? Begrijpt u geldzaken niet goed en zou u dat wel willen? De Budgetcoach helpt in een Budget Op Maat-gesprek!

Budget Op Maat-gesprek met Budgetcoach

Het overkomt iedereen wel eens: uw kosten of inkomen veranderen door een levensgebeurtenis. Uw kind wordt bijvoorbeeld 18 jaar, uw partner en u gaan uit elkaar, u wordt ontslagen, neemt zelf ontslag of gaat met pensioen. Hoe zorgt u dan dat u toch aan het einde van de maand wat geld overhoudt en niet in de schulden belandt? De Budgetcoach helpt tijdens Budget Op Maat-gesprekken met het maken van een budgetplan, een kasboek en geeft tips en tricks!

De Budgetcoach helpt ook als u graag wil leren sparen of de toeslagen en/of voorzieningen waar u recht op hebt wil leren begrijpen.

Locatie & kosten

De hulp van een Budgetcoach is gratis. Het gesprek vindt plaats op een locatie waar u zich het prettigst voelt. Dit kan bij u thuis zijn, op een buurtteamlocatie in Zuid of ergens anders.

Uw Budgetcoach

De Budgetcoach voor bewoners in Amsterdam-Zuid is Beryl Gesser. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met haar op via 06 – 1002 7047 of b.gesser@buurtteamamsterdamzuid.nl.