Direct naar content

Budget op Maat

datum: 01 april 2021 t/m 01 april 2022
van 09:00 tot 17:00 uur
locatie: Waar u fijn vindt,

Wilt u aan het einde van de maand meer geld overhouden? Hebt u geen schulden, maar zouden deze wel kunnen ontstaan? Begrijpt u geldzaken niet goed en zou u dat wel willen? De Budgetcoach helpt in een Budget Op Maat-gesprek!

Budget Op Maat-gesprek met Budgetcoach

Het overkomt iedereen wel eens: uw kosten of inkomen veranderen door een levensgebeurtenis. Uw kind wordt bijvoorbeeld 18 jaar, uw partner en u gaan uit elkaar, u wordt ontslagen, neemt zelf ontslag of gaat met pensioen. Hoe zorgt u dan dat u toch aan het einde van de maand wat geld overhoudt en niet in de schulden belandt? De Budgetcoach helpt tijdens Budget Op Maat-gesprekken met het maken van een budgetplan, een kasboek en geeft tips en tricks!

De Budgetcoach helpt ook als u graag wil leren sparen of de toeslagen en/of voorzieningen waar u recht op hebt wil leren begrijpen.

Locatie & kosten

De hulp van een Budgetcoach is gratis. Het gesprek vindt plaats op een locatie waar u zich het prettigst voelt. Dit kan bij u thuis zijn, op een buurtteamlocatie in Noord, zoals Volewijck, Vogelbuurt, de Banne, Nieuwendam of ergens anders. Ook biedt zij de volgende spreekuren:

Iedere woensdag is de Budgetcoach voor bewoners van Tuindorp Oostzaan van 09.00 tot 12.00 uur aanwezig in Huis van de Wijk de Evenaar.

Op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur kunnen buurtbewoners van De Kleine Wereld terecht voor een Budget op Maat-gesprek. Het gesprek vindt plaats op J. Drijverweg 5 in Amsterdam-Noord.

Bel of mail de Budgetcoach om een afspraak te maken voor een van bovenstaande locaties.

Uw Budgetcoach

De Budgetcoach voor bewoners in Amsterdam-Noord is Conny Blokker. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met haar op via 06 – 1002 7037 of c.blokker@buurtteamamsterdamnoord.nl.