Direct naar content

Online Alzheimer Trefpunt

datum: 02 juni 2021
van 19:30 tot 21:00 uur

Wegens succes wordt voor de tweede keer dit jaar een digitaal Alzheimer Trefpunt Centrum georganiseerd. Onder leiding van Sjef van Bommel is op 12 mei geanimeerd met elkaar gesproken over omgaan met dementie, verlies en schuldgevoel. Op 2  juni is er opnieuw de mogelijkheid met elkaar in gesprek te gaan over de dingen die u meemaakt maar ook voor informatie.

U bent van harte welkom mee te praten, kijken en luisteren naar onze online Alzheimer Trefpunt op woensdag 2 juni van 19.30 – 21.00 uur.
De bijeenkomst vindt plaats onder leiding van Sjef van Bommel (Alzheimer Amsterdam).  De bijeenkomsten zijn op de eerste woensdagen van de maand. Zodra het mag zullen we weer fysieke bijeenkomsten in het ‘Huis de Pinto’ organiseren.

Aanmelden
We ontvangen graag uw aanmelding uiterlijk maandag 31 mei. Na aanmelding ontvangt u een mail met een link voor deelname aan het online Trefpunt.  U kunt zich aanmelden bij via dian.mekkes@buurtteamamsterdamcentrum.nl
Voor meer informatie kunt u terecht bij Jose Kersten, telefoon 06 43 28 62 94

Het Alzheimer Trefpunt is een plek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en hulpverleners. Ook andere belangstellenden zijn welkom.

Contact