Direct naar content

Weerkracht voor mannen

datum: 27 september 2021
van 13:00 tot 15:15 uur
locatie: Buurtteam Vogelbuurt,
adres: Hagedoornplein 1C

Weerkracht is een actieve en intensieve training gericht op mannen die slachtoffer zijn (geweest) van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Mannen kunnen cliƫnten zijn (geweest) van Blijf Groep maar kunnen ook via andere verwijzers worden aangemeld.

In de actieve en intensieve training wordt gewerkt aan het vergroten van zelfvertrouwen, bewuster te worden van eigen grenzen en om grenzen op een duidelijke manier aan te geven, het leren stoppen van manipulatie en conflicten, het leren omgaan met woede en angst, bewustwording van eigen patronen bij (dreiging met) geweld en beter voor zichzelf opkomen. De training bestaat uit veel lichamelijke oefeningen en werkvormen

Wekelijkse bijeenkomsten

De groepsgrootte is 6 – 12 deelnemers. Het eerste deel, ongeveer 75 minuten, bestaat uit een psycho-fysieke training. Het tweede deel bestaat uit een groepsgesprek waarin de deelnemers o.l.v. een buurtteammedewerker praten over eigen patronen en ervaringen, vragen en mogelijkheden. Sportkleding mag, maar hoeft niet, zaalschoenen zijn wel noodzakelijk.

Wanneer: Maandagmiddag van 13.00 tot 15.15 uur. Start op 27 september tot 22 november 2021.

Waar: Hagedoornplein 1C, 1031 BV Amsterdam-Noord.

Kosten: Geen.

Aanmelden of meer informatie: https://www.blijfgroep.nl/artikelen/trainingweerkracht/

Neem contact op met Maarten Band, buurtteammedewerker in Amsterdam Noord via 06 – 1062 6125 of m.band@buurtteamamsterdamnoord.nl.
Of neem contact op met Pyrrha Singerling, van Blijf Groep via 06 – 3197 3341 of p.singerling@blijfgroep.nl 

Contact