Direct naar content

Budget op Maat

datum: 22 januari 2025
van 09:00 tot 17:00 uur
locatie: Waar u fijn vindt,

Wilt u aan het einde van de maand meer geld overhouden? Hebt u geen schulden, maar zouden deze wel kunnen ontstaan? Begrijpt u geldzaken niet goed en zou u dat wel willen? De Budgetcoach helpt in een Budget Op Maat-gesprek!

Budget Op Maat-gesprek met Budgetcoach

Het overkomt iedereen wel eens: uw kosten of inkomen veranderen door een levensgebeurtenis. Uw kind wordt bijvoorbeeld 18 jaar, uw partner en u gaan uit elkaar, u wordt ontslagen, neemt zelf ontslag of gaat met pensioen. Hoe zorgt u dan dat u toch aan het einde van de maand wat geld overhoudt en niet in de schulden belandt? De Budgetcoach helpt tijdens Budget Op Maat-gesprekken met het maken van een budgetplan, een kasboek en geeft tips en tricks! De Budgetcoach helpt ook als u graag wil leren sparen of de toeslagen en/of voorzieningen waar u recht op hebt wil leren begrijpen.

Locatie & kosten

De hulp van een Budgetcoach is gratis. Het gesprek vindt plaats op een locatie waar u zich het prettigst voelt. Dit kan bij u thuis zijn, op een buurtteamlocatie in Noord, zoals Volewijck, Vogelbuurt, de Banne, Nieuwendam of ergens anders.

Uw Budgetcoach

Conny Blokker, Buurtteam Vogelbuurt en Volewijck
Norma Dongen, Buurtteam Vogelbuurt en Volewijck
Olivia van Loon en Annet van der Voort, Buurtteam Nieuwendam
Derya Yoldemir, Buurtteam Molenwijk
Maite Kraai Miedema, Buurtteam Banne

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met 020 435 45 55 of budgetcoach@buurtteamamsterdamnoord.nl.

 

Contact