Direct naar content

Buurtbewoners Zuidoost speechen opening Empowerment Centrum Gravestein

22 april 2023

Buurtbewoner Ogor aan het woord

Speech Buurtbewoner Neumine Marshall

”Goede middag.

Mijn naam is Neumine Marshall, voorzitter van bewonerscommissie Gravestein.

Het is voor mij een groot genoegen om hier vandaag te zijn ter gelegenheid van de opening van dit prachtige Empowercentrum.

Als buurtbewoner kan ik u vertellen hoe belangrijk dit centrum is voor onze gemeenschap.

Het biedt niet alleen een plek om hulp en ondersteuning te halen, maar dit is een plek waar wij elkaar gaan empoweren, waar je leert om in je kracht te staan, zelfliefde vergroten maar het is ook een plek om bijeen te komen,elkaar te ontmoeten, nieuwe vaardigheden te leren. en om een breed scala aan activiteiten te ondernemen.

Dit Empowercentrum is het resultaat van hard werken en toewijding van vele mensen. Ik wil daarom namens de bewoners graag alle betrokkenen bedanken voor hun onvermoeibare inzet om dit project te realiseren.

Maar het werk houdt hier niet op. Dit Empowercentrum zal alleen maar slagen als wij blijven investeren in onze gemeenschap en blijven werken aan het opbouwen van sterke en veerkrachtige banden tussen buurtbewoners.

Ik moedig iedereen aan om zich betrokken te voelen bij dit Empower centrum en bij te dragen aan de groei en bloei van onze gemeenschap.

Nogmaals, ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de creatie en opening van het Empowercentrum  en ik kijk uit naar alle geweldige dingen die wij samen als een community zullen bereiken in de toekomst. 

Dank u wel.”

Meer nieuwsberichten

 • Gift van Sheltersuit voor WegWijsSalon Daadkr8 – Voor (T)huisloze Mannen.

  Op 12 juni kreeg onze avondinloop WegWijsSalon Daadkr8 Voor (T)huisloze Mannen bezoek. Paul Zurink van Stichting Sheltersuit kwam langs met …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 14-06-2024
 • Welkom bij WegWijsSalon De Honingraat

  Vanaf vrijdag 31 mei ben je van harte welkom bij WegWijsSalon De Honingraat. Samen met onze samenwerkingspartners van  Eigenwijks, Stichting …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 29-05-2024
 • Sociaal juridische voorlichting 2024

  Speciaal voor professionals, vrijwilligers en stagiaires die in de (financiĆ«le) Buurtteamspreekuren in Amsterdam werken worden verschillende sociaal juridische voorlichtingen gegeven. …

  Buurtteam IJburg - 28-05-2024
Contact