Direct naar content

Buurtteam Bijlmer-Oost wordt vernieuwd

16 december 2021

Wij vernieuwen de locatie aan de karspeldreef 1009. Elke dag ontvangen wij buurtbewoners met vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid. Om iedereen ook in de toekomst goed te ontvangen, vernieuwen wij van januari t/m maart 2022 onze locatie.

Wat gaat er gebeuren?

We maken nieuwe ontvangst- en spreekruimtes voor onze bezoekers. Het buurtteam krijgt een nieuwe balie, koffiecorner en leestafels. De vloeren krijgen nieuwe vloerbedekking en de wanden een andere, frisse kleur. Ook wordt er een mooie open ruimte gecreëerd voor de buurt, het buurtplein, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, een kopje koffie kunnen drinken of deelnemen aan diverse activiteiten door en voor de buurt.

Vindt u het leuk actief te zijn voor de buurt? Voor het organiseren van activiteiten en diensten voor buurtbewoners, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinatoren:

Wilt u vrijwilliger worden?

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinatoren:

Anouk Euser via 06 – 36 23 98 67 of a.euser@civicamsterdam.nl

Bijgaand een impressie van het nieuwe Buurtteam Bijlmer-Oost.

.        

Art impression

Wanneer zijn de werkzaamheden?

Start werkzaamheden: maandag 10 januari 2022
Oplevering: eind maart 2022
Uitvoering: tijdens werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur.

Wat betekent dat voor bewoners?

Er worden (beperkte) sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Ook plaatsen wij enkele installaties en leidingen. Dit kan tijdelijk voor enige geluidsoverlast zorgen. Om afvalmaterialen veilig en direct af te voeren, plaatsen wij een afsluitbare container voor de deur. Tijdens de werkzaamheden zullen er busjes van uitvoerders voor het gebouw parkeren. In april bent u van harte welkom in de vernieuwde locatie.  

In geval van overlast

Wij proberen, samen met onze aannemer en uitvoerders, overlast zo veel mogelijk te voorkomen. Heeft u tijdens de werkzaamheden klachten, dan kunt u terecht bij de uitvoerder Evers Bouwgroep (070 – 301 25 80) of bij de balie aan de Karspeldreef 1009.

Tijdens de werkzaamheden is de locatie gewoon open.

Meer nieuwsberichten

Contact