Direct naar content

Buurtteam IJburg is er voor u

16 december 2021

Zorg op IJburg. Hulp nodig? U staat er niet alleen voor.
Buurtteam IJburg is er voor u.

Heeft u een vraag over zorg, geld, wonen, gezondheid, ontmoeten, veiligheid of werk? Stephanie Dasburg van Buurtteam IJburg: ‘We zijn nabij voor verschillende vragen van bewoners en we doen wat nodig is.’

‘Als een bewoner niet naar ons toe kan komen, komen wij naar de bewoner toe. Ook beantwoorden wij via onze aanmelddienst vragen van Amsterdammers. IJburg is een leuk gebied om in te werken: veel nieuwe woningen en diversiteit aan hulpvragen. Van huisuitzettingen tot fondsaanvragen of Amsterdammers met een beperking die extra ondersteuning nodig hebben bijvoorbeeld door een persoonsgebonden budget.

Beter gevoel
Soms is er meer aan de hand dan alleen schulden. We analyseren dan de problemen in het verleden, hoe het nu gaat en waar iemand naartoe wil werken. Mensen kunnen vaak meer dan ze zelf denken. Als ze met een beter gevoel weggaan, dan voel ik mij tevreden. Soms helpt het al om gewoon naar iemands verhaal te luisteren.

Laagdrempelig
We hebben afspraakmogelijkheden op maandag, woensdag en vrijdag, en vooral in deze tijd zijn we  zichtbaar en blijven we laagdrempelig. Bel 020 – 46 20 300, een afspraak is dan snel gemaakt!

Hulp nodig? Buurtteam Amsterdam Oost

Het buurtteam staat voor u klaar bij vragen of problemen waar u hulp bij nodig heeft. Bij het buurtteam werken verschillende professionele hulpverleners. U kunt naar een buurtteam met uw vragen over bijvoorbeeld: zorg, geld, wonen, werk, meedoen, gezondheid, veiligheid.

Telefoon 020 462 03 00
mail info@buurtteamamsterdamoost.nl
www.buurtteamamsterdam.nl/oost

Meer nieuwsberichten

 • Hulp bij energie in Noord

  Heeft u zorgen of vragen over energie? En woont u in Amsterdam Noord? Kom dan naar het Energiespreekuur of vraag …

  Buurtteam Volewijck - 06-12-2022
 • Hulp bij energie in Zuid

  Heeft u zorgen of vragen over energie? En woont u in Amsterdam Zuid? Kom dan naar het Energiespreekuur of vraag …

  Buurtteam Rivierenbuurt - 06-12-2022
 • Mantelzorg-activiteiten december 2022

  Mantelzorg lunchroom Op dinsdag 20 december vindt er weer een nieuwe mantelzorg lunchroom plaats. Deze maand komt goede bekende en …

  Buurtteam Oud-Oost - 06-12-2022