Direct naar content

Buurtteam Amsterdam Centrum

Welkom bij Buurtteam Amsterdam Centrum. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen doen. En naar welke buurtteams u in ons stadsdeel toe kunt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met het buurtteam bij u in de buurt.

Alle buurtteams in Centrum

Wij zijn Buurtteam Amsterdam Centrum

Heeft u vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, meedoen of veiligheid? Kunt u (tijdelijk) extra steun gebruiken? Wij zijn er voor u!
Veel mensen in een kwetsbare situatie maken gebruik van de voorzieningen in het Centrum, niet alleen mensen die hier wonen, maar ook mensen die het Centrum bezoeken.

Om goede hulp te bieden aan u als bewoner of bezoeker zijn organisaties in het Centrum gaan samenwerken. Hieruit is onder andere Buurtteam Amsterdam Centrum ontstaan. U kunt ons vinden op de plekken waar veel mensen komen, zoals in de Huizen van de Buurt. Wij werken in de buurt, kennen de buurt en werken nauw samen met anderen die in de buurt actief zijn.  

Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 020-557 33 38 of per mail info@buurtteamamsterdamcentrum.nl.  

Team Vroeg Eropaf

Heeft u een brief ontvangen van ons team Vroeg Eropaf of team Eropaf? Samen met u kijken we naar oplossingen voor uw betalingsachterstand en andere hulpvragen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en bel naar 020 557 33 91. Of stuur een e-mail naar: vroegeropaf@buurtteamamsterdamcentrum.nl

Aankomende activiteiten in Centrum

 • Pluspunt REEL

  U bent van harte welkom tijdens het Pluspunt in de Huizen van de Buurt. Heeft u vragen over uw financiĆ«n, …

  datum: 07 dec
  datum: 07 december
  locatie: Activiteitencentrum REEL
  adres: Tussen de Bogen 16
 • Inloopspreekuur REEL

  U bent van harte welkom tijdens het Inloopspreekuur in de Huizen van de Buurt. Bent u op zoek naar informatie …

  datum: 07 dec
  datum: 07 december
  locatie: Activiteitencentrum REEL
  adres: Tussen de Bogen 16
 • Inloopspreekuur De Witte Boei

  U bent van harte welkom tijdens het Inloopspreekuur in de Huizen van de Buurt. Bent u op zoek naar informatie …

  datum: 08 dec
  datum: 08 december
  locatie: Huis van de Buurt De Witte Boei
  adres: Kleine Wittenburgerstraat 201

Laatste nieuws uit Centrum

 • Wij zijn Team Vroeg Eropaf

  Heeft u weleens gehoord van Team Vroeg Eropaf? Het team ondersteunt Amsterdammers bij het oplossen van een betaalachterstand. Of bij het …

  07-04-2022
 • 1 jaar Buurtteam Amsterdam: de aftermovie

  Op 31 maart 2022 vierden de 33 buurtteams in Amsterdam hun eenjarig bestaan voor medewerkers en Amsterdammers. Met mobiele koffiebars …

  07-04-2022

Downloads

Privacy & klachten

Wij vinden uw privacy belangrijk. Alles wat u vertelt aan onze medewerker, blijft tussen u en de medewerker. Verder schrijven we alleen zaken op die echt van belang zijn. En als we gegevens moeten delen, bijvoorbeeld met de huisarts, dan vragen we vooraf toestemming aan u. Hoe Buurtteam Amsterdam Centrum omgaat met uw privacy, leest u in ons privacystatement.

Het kan ook voorkomen dat er dingen gebeuren, die u als onjuist of onterecht ervaart. In dat geval willen we dat graag van u weten.  Hoe u dat bij ons kunt melden, leest u in onze klachtenregeling.