Direct naar content

Dynamische, tweede editie van het Alzheimer Trefpunt

06 februari 2023

Afgelopen donderdag week was de tweede editie van het Civic Alzheimer Trefpunt bij het Buurtteam Bijlmer-Oost. Het thema van deze bijeenkomst ‘Levend verlies’.

Wanneer je naaste dementie hebt, begint het verlies al ver voor het overlijden. Dat is rouw voelen bij leven. Samen met gastspreker Karin Bodegraven (Casemanager dementie bij Cordaan) gingen we in gesprek.

Het een dynamische bijeenkomst met bewoners wiens partners dementie hebben. Zoals een moeder en zus van ee Amsterdammer met Alzheimer en een student die deze doelgroep bestudeert.

Het Alzheimer Trefpunt vindt elke maand plaats op het Breinplein te Buurtteam Bijlmer-oost Karspeldreef 1009 in Amsterdam Zuidoost. Bekijk de agenda op het stadsdeelpagina Zuidoost.

Wil je meer informatie over het Alzheimer Trefpunt of het Breinplein? Neem dan contact op met Vahsitha Comvalius op telefoonnummer 06-20362608 of e-mail: Alzheimertrefpuntzo@civicamsterdam.nl

Meer nieuwsberichten

 • De waarde van ervaringsdeskundigheid

  Steeds meer Amsterdammers weten via het Buurtteam de weg te vinden naar een ervaringsdeskundige, iemand die weet hoe het is …

  Buurtteam IJburg - 27-09-2023
 • Meer grip op geld: de budgetcoach helpt

  Hoe kan ik zorgen dat ik genoeg geld heb tot het eind van de maand? Hoe krijg ik meer overzicht …

  Buurtteam IJburg - 27-09-2023
 • Op Eigen Kracht-training weer van start

  Leven van weinig geld is lastig en kan veel stress opleveren. Hoe houd je overzicht in je geldzaken, waar kun je …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 26-09-2023
Contact