Direct naar content

Gift van Sheltersuit voor WegWijsSalon Daadkr8 – Voor (T)huisloze Mannen.

14 juni 2024

Op 12 juni kreeg onze avondinloop WegWijsSalon Daadkr8 Voor (T)huisloze Mannen bezoek. Paul Zurink van Stichting Sheltersuit kwam langs met een gift: 30 Shelterbags!

De Shelterbag is een lichtere versie van de al bekende Sheltersuit en is een draagbaar bed dat kan worden opgerold tot een tas, is waterdicht, licht in gewicht en gemakkelijk te hanteren.

Na een rondleiding door onze collega Hoscar én het uitwisselen van wederzijdse ervaringen, werden we uitgenodigd om vanuit Buurtteam Amsterdam Nieuw-West deel te nemen aan de landelijke focusgroep van stichting Sheltersuit. Mooi om daar onze ervaringen te mogen delen en die van anderen op te halen.
De Sheltersuitproducten kunnen wij inzetten als hulpmiddel. Ze maken het leven van mensen die dak- en thuisloos zijn en leven in moeilijke omstandigheden, wat makkelijker.

Kent of bent u iemand die (t)huisloos is? Of heeft u steun nodig bij een andere hulpvraag? Kom dan langs bij onze WegWijsSalons in Amsterdam Nieuw-West. Kijk hier voor openingstijden en locaties.

Meer nieuwsberichten

 • Zomerrooster inlopen Nieuw-West

  Tijdens de zomervakantie hanteren wij van 20 juli tot 1 september het zomerrooster voor onze inlopen. Bekijk het zomerrooster hieronder.

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 18-07-2024
 • Nieuwe WegWijsSalon: Lola Lieven

  Vanaf woensdag 17 juli kunt u terecht bij onze nieuwe WegWijsSalon Lola Lieven. Wij staan dan elke woensdagmiddag vanaf 14:30 …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 15-07-2024
 • Nieuw spreekuur: Woongeluk

  Iedere woensdagochtend houdt Buurtteam Vogelbuurt in Huis van de Wijk De Meeuw het nieuwe spreekuur Woongeluk. Hier helpt het buurtteam …

  Buurtteam Banne - 09-07-2024
Contact