Direct naar content

Nieuw buurtteam in Molenwijk

17 mei 2022

Inwoners van Molenwijk en Tuindorp Oostzaan kunnen vanaf nu terecht bij een nieuw buurtteam. In Amsterdam Noord zijn sinds 1 april 2021 vier buurtteams actief in de Vogelbuurt, Volewijck, Banne en Nieuwendam. Met de komst van Buurtteam Molenwijk is hulp voor buurtbewoners in dit deel van Noord nu ook dichtbij.

Wat is een buurtteam?
Buurtteam Amsterdam helpt gratis bij vragen over zorg, geld, wonen, gezondheid, werk, ontmoeten en veiligheid. Het buurtteam is een plek in de buurt waar u naartoe kunt met uw vragen. Bijvoorbeeld als u moeite heeft om rond te komen, meer sociale contacten wilt, of zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen. Samen kijken we wat u nodig heeft, zodat u zelf weer verder kunt. Overal in Amsterdam zijn buurtteams. Met de komst van Buurtteam Molenwijk zijn er nu vijf buurtteams in Noord.

Contact met Buurtteam Molenwijk
Buurtteam Molenwijk heeft verschillende locaties in de buurt. Als u een vraag heeft voor het buurtteam dan kunt u bij ons binnenlopen voor een afspraak. U kunt ook bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen op de website om een afspraak te maken. We spreken af waar u dat fijn vindt: bij het buurtteam, bij u thuis of op een andere plek.

Bezoekadres:
Kometensingel 189
In Huis van de Wijk de Evenaar

Op afspraak:
Aldebaranplein 4E
Stellingweg 357B

Telefoon: 020 435 45 55
E-mail: molenwijk@buurtteamamsterdamnoord.nl

Lees hier meer over Buurtteam Molenwijk.

Een overzicht van alle buurtteams in Noord vindt u hier.

Meer nieuwsberichten

Contact