Direct naar content

Nieuw spreekuur: Woongeluk

09 juli 2024

Iedere woensdagochtend houdt Buurtteam Vogelbuurt in Huis van de Wijk De Meeuw het nieuwe spreekuur Woongeluk. Hier helpt het buurtteam in samenwerking met De Regenboog Groep en Stichting !WOON u graag met uw vragen over wonen.

Bij het spreekuur Woongeluk kunt u zonder afspraak hulp krijgen met onder andere het zoeken naar een passende woning, het reageren op woningen en het regelen van inschrijvingen (bijvoorbeeld bij WoningNet). Ook voor postadres opties en huurproblemen, zoals gebreken aan een woning, huurprijs, servicekosten en juridische vragen, kunt u bij ons terecht.

Ook de buurtteammedewerkers zijn blij met dit nieuwe spreekuur: “Elke week ontmoeten we mensen met allerlei verschillende soorten vragen rondom wonen. Wij helpen u graag.”

Praktische informatie

 • Wanneer: iedere woensdag van 10:00 tot 13:00 uur (Stichting !WOON is aanwezig van 10:00 tot 11:00 uur)
 • Waar: Huis van de Wijk De Meeuw, Motorwal 300, Amsterdam-Noord

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit spreekuur? Neem dan contact op met Buurtteam Amsterdam in Noord via 020 435 45 55 of info@buurtteamamsterdamnoord.nl.

Meer nieuwsberichten

 • Zomerrooster inlopen Nieuw-West

  Tijdens de zomervakantie hanteren wij van 20 juli tot 1 september het zomerrooster voor onze inlopen. Bekijk het zomerrooster hieronder.

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 18-07-2024
 • Nieuwe WegWijsSalon: Lola Lieven

  Vanaf woensdag 17 juli kunt u terecht bij onze nieuwe WegWijsSalon Lola Lieven. Wij staan dan elke woensdagmiddag vanaf 14:30 …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 15-07-2024
 • Geen Buurtteamspreekuur in dienstencentrum Oosterpark op donderdag 18 juli

  Vanwege de teamdag van team Oud-Oost is het buurtteamspreekuur in dienstencentrum Oosterpark (‘s-Gravesandeplein 19) op donderdag 18 juli gesloten. Vrijdag …

  Buurtteam Oud-Oost - 08-07-2024
Contact