Direct naar content

Ontdek de nieuwe Buurtkamer: een plek van verbinding en gemeenschap in de Amsterdamse Poort

02 juni 2023

We zijn blij dat we een nieuwe Buurtkamer kunnen aankondigen in de Amsterdamse Poort (Bijlmer-centrum), gelegen op nummer 99, pal tegenover Van Speijk Fietsenwinkel. Deze buurtkamer, een gezamenlijk initiatief van Ymere, de Kerngroep Amsterdamse Poort en Buurtteam Amsterdam Zuidoost, is ontstaan uit onze gezamenlijke visie om lokale verbindingen in Gemeente Amsterdam, stadsdeel Zuidoost te bevorderen en een veilige, gastvrije ruimte te bieden waar onze Amsterdammers kunnen samenkomen.

Elke woensdag zal het Buurtteam Amsterdam Zuidoost aanwezig zijn om de inloopuren te verrijken. Deze aanwezigheid biedt Amsterdammers directe toegang tot onze expertise en creรซert een krachtige synergie tussen de Amsterdammers en het Buurtteam Amsterdam.

Dit project is een essentieel onderdeel van onze missie om de kwaliteit van leven in de Poort te verbeteren en onze Amsterdammers te betrekken bij het opbouwen van een sterke, ondersteunende gemeenschap in de Gemeente Amsterdam.

We nodigen iedereen in ons netwerk uit om deze informatie te delen en ons te bezoeken. Ervaar zelf deze bijzondere community-ruimte en maak deel uit van dit spannende initiatief. We kijken ernaar uit om u daar te verwelkomen.
Daarnaast is het goed om te weten dat het Buurtteam Amsterdam Zuidoost op meerdere plekken in het Bijlmer-Centrum te vinden is. Onze hoofdlocatie is in het centrum, op de Bijlmerdreef 618-620, maar ons team heeft ook aanwezigheid op diverse andere locaties binnen Bijlmer-Centrum.โ€

Hieronder volgen de details:

  • In het Gezondheidscentrum Venserpolder, gelegen op Drostenburg 5A.
  • In de H-buurt, bij Hoptile 183 PLYGRND.city
  • Buurtteam Venserpolder, op de Albert Camuslaan 38.
  • Ma na Mi, gelegen op Bijlmerplein 145.
  • En bij Profor, op Hogevecht 187 B.

We kijken ernaar uit om u op een van deze locaties te ontmoeten! Liever op afspraak? Onze contactgegevens zijn HIER te vinden

Meer nieuwsberichten

Contact