Direct naar content

Krijg gratis een energiebox t.w.v. € 55,-!

04 januari 2022

De dagen zijn weer donker en koud, waardoor we met z’n allen meer energie verbruiken. Lichten langer aan, verwarming omhoog; dat heeft gevolgen voor uw energierekening. Daarbij zijn de energieprijzen verhoogd en dit voelen we maandelijks in onze portemonnee.

Wilt u weten hoe u uw energierekening betaalbaar houdt en comfortabel de koude maanden doorkomen? Wij geven u graag advies hoe u kunt besparen op uw energieverbruik. En u ontvangt helemaal gratis een energiebox t.w.v. € 55,- cadeau! (zolang de voorraad strekt).

VOOR WIE?

Het advies bieden we aan alle bewoners van Zuidoost. Het maakt niet uit of je wel of geen hulp van ons ontvangt. Iedereen kan een afspraak maken voor een energieadviesgesprek.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Wilt u een energieadviesgesprek? Neem contact op via:
T. 020 – 314 16 10
E. vroegeropaf@buurtteamamsterdamzuidoost.nl
Bezoekadres: Karspeldreef 1009 in Amsterdam Zuidoost

ENERGIEADVIES EN ENERGIEBOX CADEAU

Wanneer u zich aanmeldt voor een advies op maat, wordt er zo snel mogelijk een afspraak met u ingepland bij ons op kantoor. Het energieadvies is bedoeld om u concrete tips te geven waarmee u uw energierekening omlaag kan krijgen. U krijgt een energiebox cadeau ter waarde van € 55,– zodat u de diverse tips direct kunt toepassen.

Daarnaast kunt u vragen stellen over uw energieverbruik, maar bijvoorbeeld ook over uw  energierekening. U krijgt aan het eind van het advies de energiebox. We bespreken samen met u wat er in zit en waar u dat het beste voor kunt gebruiken. 

Vergeet niet om uw energierekening mee te nemen!

Het advies wordt door de gemeente aangeboden aan de inwoners van Amsterdam en uitgevoerd door  Buurtteam Amsterdam.

Meer nieuwsberichten

Contact