Direct naar content

Start nieuwe functie Albert Camuslaan 38

01 november 2021

Het gebouw aan de Albert Camuslaan 38 in Venserpolder is verbouwd en heeft sinds maandag 1 november een nieuwe functie. Naast het Buurtteam zitten ook Bloei & Groei, de Buurtrechter en het Wijkactieteam in het gebouw. De organisaties werken ‘Samen voor de wijk’. Op vrijdag 29 oktober was er een buurtbijeenkomst voor bewoners om kennis te maken met de verschillende organisaties.

De verschillende organisaties stellen zich voor:

Buurtteam Amsterdam
Het buurtteam is een plek in de buurt waar u naartoe kunt met vragen. Het buurtteam helpt gratis bij uw vragen over zorg, geld, wonen, gezondheid, werk, ontmoeten en veiligheid.

Inloopspreekuur buurtteam:
maandag van 9.00 – 12.00 uur.
donderdag van 9.00 – 12.00 uur
Of neem contact op via T. 020 – 314 16 18.

Buurtrechter Venserpolder
De buurtrechters behandelen kleine rechtszaken van bewoners van Venserpolder. De buurtrechters voeren oplossingsgerichte gesprekken, bijvoorbeeld om afspraken te maken tussen (ex)partners die een conflict hebben waar ze zelf niet uitkomen.

Wijkactieteam
Het Wijkactieteam is een plek in de buurt waar u naartoe kunt met uw vragen over veiligheid en wonen.

Bloei en Groei
Bloei & Groei Venserpolder is sinds 2017 een bloeiende buurttuin in de binnentuin. Vrouwen uit de buurt kunnen hier op een eigen tuintje verbouwen.

Het buurtteam heeft verschillende locaties in Zuidoost. Neem een kijkje op onze pagina of vind hier een buurtteam bij u in de buurt.

Meer nieuwsberichten

 • Gift van Sheltersuit voor WegWijsSalon Daadkr8 – Voor (T)huisloze Mannen.

  Op 12 juni kreeg onze avondinloop WegWijsSalon Daadkr8 Voor (T)huisloze Mannen bezoek. Paul Zurink van Stichting Sheltersuit kwam langs met …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 14-06-2024
 • Welkom bij WegWijsSalon De Honingraat

  Vanaf vrijdag 31 mei ben je van harte welkom bij WegWijsSalon De Honingraat. Samen met onze samenwerkingspartners van  Eigenwijks, Stichting …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 29-05-2024
 • Sociaal juridische voorlichting 2024

  Speciaal voor professionals, vrijwilligers en stagiaires die in de (financiĆ«le) Buurtteamspreekuren in Amsterdam werken worden verschillende sociaal juridische voorlichtingen gegeven. …

  Buurtteam IJburg - 28-05-2024
Contact