Direct naar content

Buurtteam Amsterdam Zuidoost gekozen tot ‘Meest gewaardeerde mantelzorgorganisatie van Zuidoost

14 februari 2023

Woensdag 10 november is door heel Nederland de Dag van de mantelzorg gevierd. Door het hele land zijn mantelzorgers op verschillende manieren in het zonnetje gezet. Vanuit het Buurtteam Amsterdam Zuidoost hebben we ook dit jaar onze bijdrage kunnen leveren in het stadsdeel Zuidoost, waar we zélf in de spotlights werden gezet door de uitreiking van een fantastische award. 

Toewijding, compassie en liefde. Kenmerken die de mantelzorger omschrijven. Wij zijn 365 dagen dankbaar voor de zorg en inzet van de mantelzorgers.

Maatschappelijk werker, Mantelzorgconsulent & Aandacht functionaris HG&KM Willemijn Stena
‘Wij waarderen het werk dat de mantelzorgers doen voor hun naasten enorm en vinden het ook heel belangrijk dat zij in het zonnetje worden gezet op de dag van de mantelzorg. Het is fijn om de blije gezichten te zien en mantelzorgers even te spreken op een dag als vandaag’, aldus Willemijn.

Verrassing
Behalve dat we als Buurtteam Amsterdam Zuidoost ons best hebben gedaan om onze mantelzorgers in het zonnetje te zetten zijn ook wij blij verrast op deze dag. Zo kreeg Willemijn Stena (buurtteam), een award uitgereikt voor “meest gewaardeerde mantelzorgorganisatie van Zuidoost in 2022′.

Willemijn: ‘Het is een eer dat mantelzorgers ons wederom hebben gekozen voor deze award.  Geweldig, ik ben er stil van’.

We zijn er inderdaad heel stil van. Langs deze weg willen we alle mantelzorgers bedanken voor hun aanwezigheid en voor de nominatie.

De aftermovie is HIER te bekijken.

Volg Buurtteam Amsterdam Zuidoost nu ook online? Klik, follow en like voor LinkedInInstagram en Facebook.

Meer nieuwsberichten

 • Gift van Sheltersuit voor WegWijsSalon Daadkr8 – Voor (T)huisloze Mannen.

  Op 12 juni kreeg onze avondinloop WegWijsSalon Daadkr8 Voor (T)huisloze Mannen bezoek. Paul Zurink van Stichting Sheltersuit kwam langs met …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 14-06-2024
 • Welkom bij WegWijsSalon De Honingraat

  Vanaf vrijdag 31 mei ben je van harte welkom bij WegWijsSalon De Honingraat. Samen met onze samenwerkingspartners van  Eigenwijks, Stichting …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 29-05-2024
 • Sociaal juridische voorlichting 2024

  Speciaal voor professionals, vrijwilligers en stagiaires die in de (financiële) Buurtteamspreekuren in Amsterdam werken worden verschillende sociaal juridische voorlichtingen gegeven. …

  Buurtteam IJburg - 28-05-2024
Contact