Direct naar content

De waarde van ervaringsdeskundigheid

27 september 2023

Steeds meer Amsterdammers weten via het Buurtteam de weg te vinden naar een ervaringsdeskundige, iemand die weet hoe het is om in een ontwrichtende situatie te zitten. Een ervaringsdeskundige geeft hoop, erkenning en ondersteuning.

Iedere ervaringsdeskundige heeft iets anders meegemaakt zoals: psychische klachten, dakloosheid, armoede, verslaving of een combinatie hiervan. Een ervaringsdeskundige heeft een manier gevonden om weer grip te krijgen op het leven. Het is belangrijk om als mens gehoord en gezien te worden, eigen keuzes te maken en je talenten in te zetten.

Zoek jij meer grip op je eigen leven? Samen onderzoeken wij jouw wensen/dromen en mogelijkheden. De ervaringsdeskundige ondersteunt jou met vinden van manieren om jouw leven weer in te richten naar jouw zin. Je hoeft het niet alleen te doen!

Interesse? Je vindt de buurtteams in heel Amsterdam Oost. Heb je een vraag of wil je een keer kennismaken? Je bent van harte welkom. Loop binnen en vraag naar de ervaringsdeskundige in het team. Klik hier:

Buurtteam Amsterdam Oost – Buurtteams

klik hier voor de flyer Ervaringsdeskundige buurtteammedewerker

Meer nieuwsberichten

Contact