Direct naar content

Buurtteam Amsterdam opent de deuren

01 april 2021

Het is zover: vandaag op 1 april openen de eerste 33 buurtteams hun deuren, verspreid over heel Amsterdam. U kunt als Amsterdammer bij een buurtteam terecht met al uw vragen op het gebied van sociale zorg, wonen, werk, meedoen, geld, gezondheid en veiligheid.

U bent van harte welkom!

Na een lange periode van voorbereiden openen we op 1 april onze deuren. Op 33 verschillende plekken in Amsterdam staan onze medewerkers voor u klaar. Het buurtteam is de plek waar u naar toe kunt met al uw vragen. En waar u kan binnenlopen, naartoe kan bellen of e-mailen. Bijvoorbeeld als u moeite heeft om rond te komen, andere mensen wil ontmoeten of problemen heeft door ziekte, een psychische aandoening of verslaving.

In ieder stadsdeel kunt u terecht bij een buurtteam. Op de kaart ziet u welk buurtteam voor u dichtbij is. Het aantal buurtteams in de verschillende stadsdelen wordt de komende tijd nog verder uitgebreid. Daarnaast houdt elk buurtteams op meerdere plekken inloopspreekuren. Op deze website vindt u alle informatie over de locaties van de buurtteams en de activiteiten die zij organiseren.

Zit u met een vraag, een probleem, of wilt u een keer kennismaken? Twijfel niet en neem contact op met het buurtteam bij u in de buurt.

Meer nieuwsberichten

 • Hulp bij energie in Noord

  Heeft u zorgen of vragen over energie? En woont u in Amsterdam Noord? Kom dan naar het Energiespreekuur of vraag …

  Buurtteam Volewijck - 06-12-2022
 • Hulp bij energie in Zuid

  Heeft u zorgen of vragen over energie? En woont u in Amsterdam Zuid? Kom dan naar het Energiespreekuur of vraag …

  Buurtteam Rivierenbuurt - 06-12-2022
 • Mantelzorg-activiteiten december 2022

  Mantelzorg lunchroom Op dinsdag 20 december vindt er weer een nieuwe mantelzorg lunchroom plaats. Deze maand komt goede bekende en …

  Buurtteam Oud-Oost - 06-12-2022