Direct naar content

Buurtteam Amsterdam Centrum

Welkom bij Buurtteam Amsterdam Centrum. Op deze pagina leest u over wat wij allemaal doen in Centrum. En bij welke buurtteams u in ons stadsdeel terecht kunt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met het buurtteam bij u in de buurt.

Alle buurtteams in Centrum

Wij zijn Buurtteam Amsterdam Centrum

Heeft u vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, meedoen of veiligheid? Kunt u (tijdelijk) extra steun gebruiken? Wij zijn er voor u!
Veel mensen in een kwetsbare situatie maken gebruik van de voorzieningen in het Centrum, niet alleen mensen die hier wonen, maar ook mensen die het Centrum bezoeken.

Om goede hulp te bieden aan u als bewoner of bezoeker zijn organisaties in het Centrum gaan samenwerken. Hieruit is onder andere Buurtteam Amsterdam Centrum ontstaan. U kunt ons vinden op de plekken waar veel mensen komen, zoals in de Huizen van de Buurt. Wij werken in de buurt, kennen de buurt en werken nauw samen met anderen die in de buurt actief zijn.  

Zolang de maatregelen vanwege Covid-19 nog gelden hebben wij geen open inloop en vragen wij u een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 020-557 33 38 of per mail info@buurtteamamsterdamcentrum.nl.  

Privacy & klachten

Wij vinden uw privacy belangrijk. Alles wat u vertelt aan onze medewerker, blijft tussen u en de medewerker. Verder schrijven we alleen zaken op die echt van belang zijn. En als we gegevens moeten delen, bijvoorbeeld met de huisarts, dan vragen we vooraf toestemming aan u. Hoe Buurtteam Amsterdam Centrum omgaat met uw privacy, leest u in ons privacystatement.

Het kan ook voorkomen dat er dingen gebeuren, die u als onjuist of onterecht ervaart. In dat geval willen we dat graag van u weten.  Hoe u dat bij ons kunt melden, leest u in onze klachtenregeling.

Laatste nieuws uit Centrum

  • Buurtteam Amsterdam opent de deuren

    Het is zover: vandaag op 1 april openen de eerste 33 buurtteams hun deuren, verspreid over heel Amsterdam. U kunt …

    01-04-2021
  • De ervaringen van Marta

    Het gaat beter met Marta (29). Niet dat ze geen borderline meer heeft. Deze ziekte beperkt haar nog altijd in …

    28-03-2021