Direct naar content

Buurtteam Amsterdam Zuidoost

Welkom bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost. Op deze pagina leest u over wat wij allemaal doen in Zuidoost. En bij welke buurtteams u in ons stadsdeel terecht kunt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met het buurtteam bij u in de buurt.

Alle buurtteams in Zuidoost

Samen vinden we een oplossing

In alle gebieden van Amsterdam Zuidoost staan buurtteams voor u klaar. Zo zitten wij in Bijlmer-Oost, Bijlmer-Centrum en Gaasperdam en hebben wij meerdere locaties in de wijken. Onze medewerkers denken met u mee en ondersteunen u waar nodig. Samen kijken we naar wat u zelf kan en hoe uw omgeving kan helpen. Soms is er een makkelijk antwoord op uw vraag al genoeg. Heeft u meer hulp nodig? Voor een oplossing maken we samen een plan. Ook bieden wij diverse activiteiten. Onze activiteiten vindt u hieronder.

Aankomende activiteiten in Zuidoost

 • Grip op je geld/financieel café

  Kom voor vragen over geldzaken naar Grip op je Geld/ Financieel Café in buurthuis de Bonte Kraai. Het is nog …

  datum:
  locatie: Buurthuis de Bonte kraai
  adres: Kraaiennest 68
 • Training omgaan met stress

  Wat kunt u doen om uw hoofd koel te houden en niet in de stress te schieten door corona, extra …

  datum:
  locatie: Buurtteam Bijlmer-Oost
  adres: Karspeldreef 1009
 • Grip op je geld/ financieel café

  Kom voor vragen over geldzaken naar ‘Grip op je Geld’/financieel café in buurthuis Holendrecht. Het is nog steeds allemaal gratis, …

  datum:
  locatie: Buurthuis Holendrecht
  adres: Holendrechtplein 38

Privacy & klachten

Wij vinden uw privacy belangrijk. Alles wat u vertelt aan onze medewerker, blijft tussen u en de medewerker. Verder schrijven we alleen zaken op die echt van belang zijn. En als we gegevens moeten delen, bijvoorbeeld met de huisarts, dan vragen we vooraf toestemming aan u. Hoe Buurtteam Amsterdam Zuidoost omgaat met uw privacy, leest u in ons privacy statement.

Het kan ook voorkomen dat er dingen gebeuren, die u als onjuist of onterecht ervaart. In dat geval willen we dat graag van u weten.  Hoe u dat bij ons kunt melden, leest u in onze klachtenregeling.

Laatste nieuws uit Zuidoost