Direct naar content

Buurtteam Amsterdam Zuidoost

Welkom bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost. Op deze pagina leest u over wat wij allemaal doen in Zuidoost. En bij welke buurtteams u in ons stadsdeel terecht kunt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met het buurtteam bij u in de buurt.

Alle buurtteams in Zuidoost

Bekijk onze video en maak kennis met Buurtteam Amsterdam Zuidoost

Samen zoeken we naar een oplossing

In alle gebieden van Amsterdam Zuidoost staan buurtteams voor u klaar. Zo zitten wij in Bijlmer-Oost, Bijlmer-Centrum en Gaasperdam en hebben wij meerdere locaties in de wijken. Onze medewerkers denken met u mee en ondersteunen u waar nodig. Samen kijken we naar wat u zelf kan en hoe uw omgeving kan helpen. Soms is er een makkelijk antwoord op uw vraag al genoeg. Heeft u meer hulp nodig? Voor een oplossing maken we samen een plan. Ook bieden wij diverse activiteiten. Onze activiteiten vindt u hieronder.

Felicitatiedienst

De felicitatiedienst bezoekt met de hulp van vrijwilligers bewoners van Zuidoost die een kroonjaar bereiken (70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 en zelfs meer). Op een positieve manier ontmoeten we ouderen om ze te informeren over de voorzieningen en mogelijkheden dichtbij huis. Om de ouderen een onvergetelijke verjaardag te geven zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers voor onze felicitatiedienst.

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger wilt u graag iets doen voor een ander. U vindt het leuk om een rol te spelen in uw buurt. Of u wilt ervaring opdoen met werk. Uw werk als vrijwilliger heeft veel waarde voor de buurt. Door uw inzet kunnen wij activiteiten en diensten organiseren voor buurtbewoners.

Kom bij ons werken als vrijwilliger. Bekijk de vacatures voor vrijwilligerswerk. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Buurtteam Amsterdam kunt u contact opnemen met Gabriëlla Cameron via info@buurtteamamsterdamzuidoost.nl.

Aankomende activiteiten in Zuidoost

 • Grip op je geld/financieel café Bonte Kraai

  Kom voor vragen over geldzaken naar Grip op je Geld/ Financieel Café in buurthuis de Bonte Kraai. U kunt binnenlopen …

  datum: 18 okt
  datum: 18 oktober
 • Postsorteergroep

  Vindt u het moeilijk uw post te openen? Heeft u veel post en bent u bang om post weg te …

  datum: 21 okt
  datum: 21 oktober
 • Grip op je geld/ financieel café

  Kom voor vragen over geldzaken naar ‘Grip op je Geld’/financieel café in buurthuis Holendrecht. U kunt binnenlopen zonder afspraak voor …

  datum: 22 okt
  datum: 22 oktober

Laatste nieuws uit Zuidoost

Privacy & klachten

Wij vinden uw privacy belangrijk. Alles wat u vertelt aan onze medewerker, blijft tussen u en de medewerker. Verder schrijven we alleen zaken op die echt van belang zijn. En als we gegevens moeten delen, bijvoorbeeld met de huisarts, dan vragen we vooraf toestemming aan u. Hoe Buurtteam Amsterdam Zuidoost omgaat met uw privacy, leest u in ons privacy statement.

Het kan ook voorkomen dat er dingen gebeuren, die u als onjuist of onterecht ervaart. In dat geval willen we dat graag van u weten.  Hoe u dat bij ons kunt melden, leest u in onze klachtenregeling.