Direct naar content

Buurtteam Amsterdam Zuidoost

Welkom bij Buurtteam Amsterdam Zuidoost. Op deze pagina leest u over wat wij allemaal doen in Zuidoost. En bij welke buurtteams u in ons stadsdeel terecht kunt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met het buurtteam bij u in de buurt.

Alle buurtteams in Zuidoost

Corona-maatregelen

– In het gezondheidscentrum kunt u, vanwege corona, alleen op afspraak terecht. Mail of bel ons om een afspraak te maken in het gezondheidscentrum.

-In verband met de grootte van de locaties is er een maximum op het aantal personen in de wachtruimte toegestaan. Kinderen tot 13 jaar tellen niet mee als wachtende. Op de deur staat hoeveel wachtenden is toegestaan.

Wat is een buurtteam? Onze medewerkers leggen het uit. Bekijk de video:

Samen zoeken we naar een oplossing

In alle gebieden van Amsterdam Zuidoost staan buurtteams voor u klaar. Zo zitten wij in Bijlmer-Oost, Bijlmer-Centrum en Gaasperdam en hebben wij meerdere locaties in de wijken. Onze medewerkers denken met u mee en ondersteunen u waar nodig. Samen kijken we naar wat u zelf kan en hoe uw omgeving kan helpen. Soms is er een makkelijk antwoord op uw vraag al genoeg. Heeft u meer hulp nodig? Voor een oplossing maken we samen een plan. Ook bieden wij diverse activiteiten. Onze activiteiten vindt u hieronder.

Felicitatiedienst

De felicitatiedienst bezoekt met de hulp van vrijwilligers bewoners van Zuidoost die een kroonjaar bereiken (70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 en zelfs meer). Op een positieve manier ontmoeten we ouderen om ze te informeren over de voorzieningen en mogelijkheden dichtbij huis. Om de ouderen een onvergetelijke verjaardag te geven zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers voor onze felicitatiedienst.

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger wilt u graag iets doen voor een ander. U vindt het leuk om een rol te spelen in uw buurt. Of u wilt ervaring opdoen met werk. Uw werk als vrijwilliger heeft veel waarde voor de buurt. Door uw inzet kunnen wij activiteiten en diensten organiseren voor buurtbewoners.

Kom bij ons werken als vrijwilliger. Bekijk de vacatures voor vrijwilligerswerk. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Buurtteam Amsterdam kunt u contact opnemen met Gabriëlla Cameron via info@buurtteamamsterdamzuidoost.nl.

Aankomende activiteiten in Zuidoost

 • Word vrijwilliger

  Als vrijwilliger wilt u graag iets doen voor een ander. U vindt het leuk om een rol te spelen in …

  datum: 24 jan
  datum: 24 januari
  locatie: Buurtteam Bijlmer-Oost
  adres: Karspeldreef 1009
 • Grip op je geld/financieel café Bonte Kraai

  Kom voor vragen over geldzaken naar Grip op je Geld/ Financieel Café in buurthuis de Bonte Kraai. U kunt binnenlopen …

  datum: 24 jan
  datum: 24 januari
  locatie: Buurthuis de Bonte Kraai
  adres: Kraaiennest 68
 • Training Op Eigen Kracht

  Moet u met weinig geld rondkomen? En hebt u hierdoor stress? Dan is de gratis training Op Eigen Kracht iets …

  datum: 25 jan
  datum: 25 januari
  locatie: Buurthuis de Bonte Kraai
  adres: Kraaiennest 68

Laatste nieuws uit Zuidoost

 • Krijg gratis een energiebox t.w.v. € 55,-!

  De dagen zijn weer donker en koud, waardoor we met z’n allen meer energie verbruiken. Lichten langer aan, verwarming omhoog; …

  Buurtteam Bijlmer-Oost 04-01-2022
 • Buurtteam Bijlmer-Oost wordt vernieuwd

  Wij vernieuwen de locatie aan de karspeldreef 1009. Elke dag ontvangen wij buurtbewoners met vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, …

  Buurtteam Bijlmer-Oost 16-12-2021
 • Premiere film Expertise Netwerk Dementie Zuidoost

  Karine Klappe (Odensehuis Amsterdam) en Juanita van Schoonhoven (Buurtteam Amsterdam Zuidoost/ Wijknetwerken.Amsterdam) presenteren het Expertise Netwerk Dementie Zuidoost. Het Expertise …

  02-12-2021
 • Gratis hulp bij het Jongeren Financieel Café Kraaiennest

  Het Jongeren Financieel Café (JFC) bij Kraaiennest is weer open. Vanaf woensdag 3 november kunnen jongeren (18 – 27 jaar) …

  Buurtteam Bijlmer-Oost 25-10-2021
 • Start nieuwe functie Albert Camuslaan 38

  Het gebouw aan de Albert Camuslaan 38 in Venserpolder is verbouwd en heeft sinds maandag 1 november een nieuwe functie. Naast …

  Buurtteam Bijlmer-Centrum 01-11-2021

Privacy & klachten

Wij vinden uw privacy belangrijk. Alles wat u vertelt aan onze medewerker, blijft tussen u en de medewerker. Verder schrijven we alleen zaken op die echt van belang zijn. En als we gegevens moeten delen, bijvoorbeeld met de huisarts, dan vragen we vooraf toestemming aan u. Hoe Buurtteam Amsterdam Zuidoost omgaat met uw privacy, leest u in ons privacy statement.

Het kan ook voorkomen dat er dingen gebeuren, die u als onjuist of onterecht ervaart. In dat geval willen we dat graag van u weten.  Hoe u dat bij ons kunt melden, leest u in onze klachtenregeling.