Direct naar content

Januari 2024: Ouder- en Kindteam in Weesp en Driemond

21 december 2023

Vanaf 2 januari 2024 staat het Buurtteam en het Ouder- en Kindteam officieel klaar in Weesp en Driemond. Deze stap markeert een frisse start na een periode van voorbereiding.

Met de fusie tussen Amsterdam en Weesp nemen het Buurtteam Amsterdam en het Ouder- en Kindteam het roer over van het Sociaal Wijkteam. Daarnaast neemt dit Buurtteam de individuele ondersteuning over van Versa Welzijn. Zo zorgen we ervoor dat de zorg en ondersteuning voor onze inwoners op een positieve en warme manier worden voortgezet.

Maak kennis met onze teams die beschikbaar zijn voor alle vragen over zorg, wonen, werk, gezondheid, ontmoetingen, geld, veiligheid, opvoeding en jeugd. De ondersteuning blijft van hoog niveau, maar nu met vertrouwde gezichten waarop je kunt bouwen. Onze medewerkers staan paraat om iedereen snel de juiste hulp te bieden in hun eigen buurt. En het beste van alles: onze hulp is volledig gratis. Dus, heb je vragen of heb je (tijdelijk) extra steun nodig? Het Buurtteam en het Ouder- en Kindteam zijn er voor jou.

We begrijpen dat veranderingen soms vragen oproepen. Daarom zijn we er om al deze vragen te beantwoorden en de nodige informatie te delen.

Vanaf 2 januari zijn we bereikbaar en kunnen je tijdens kantooruren, van 09:00 tot 17:00 uur, bij ons binnenlopen op de locatie: Stadsloket Weesp, Nieuwstraat 70A, 1381 BD Weesp.

Voor meer informatie kun je het Buurtteam Weesp/Driemond en het Ouder- en Kindteam Weesp & Driemond bereiken via:

Buurtteam Weesp/Driemond
Telefoon: 020 251 9025
Mail: info@buurtteamamsterdamweesp.nl
www.buurtteamamsterdam.nl
Voor professionals: https://wijknetwerken.amsterdam/

Meer nieuwsberichten

 • Gift van Sheltersuit voor WegWijsSalon Daadkr8 – Voor (T)huisloze Mannen.

  Op 12 juni kreeg onze avondinloop WegWijsSalon Daadkr8 Voor (T)huisloze Mannen bezoek. Paul Zurink van Stichting Sheltersuit kwam langs met …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 14-06-2024
 • Welkom bij WegWijsSalon De Honingraat

  Vanaf vrijdag 31 mei ben je van harte welkom bij WegWijsSalon De Honingraat. Samen met onze samenwerkingspartners van  Eigenwijks, Stichting …

  Buurtteam Amsterdam Nieuw-West - 29-05-2024
 • Sociaal juridische voorlichting 2024

  Speciaal voor professionals, vrijwilligers en stagiaires die in de (financiĆ«le) Buurtteamspreekuren in Amsterdam werken worden verschillende sociaal juridische voorlichtingen gegeven. …

  Buurtteam IJburg - 28-05-2024
Contact