Direct naar content

Buurtteam Amsterdam West presenteert: Inspiratiefestival Kansen aan de Horizon

11 april 2024

Buurtteam Amsterdam West nodigt alle buurtbewoners uit voor een middag vol positiviteit, inspiratie en creativiteit tijdens de 4e editie van het Inspiratiefestival “Kansen aan de Horizon”. Het festival vindt plaats op vrijdag 19 april 2024 van 13:00 tot 17:00 uur in het Huis van de Wijk Koperen Knoop in Amsterdam-West.

Dit jaar staat het festival in het teken van zintuiglijke ervaringen, waarbij we streven naar het loslaten van bestaande patronen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Ons voornaamste doel is om bewoners te inspireren, prikkelen en stimuleren om kansen te grijpen en hun ware passies na te streven. We willen dat deelnemers zichzelf de vraag stellen: “Wat zou ik nu ├ęcht willen, waarvan word ik blij?”.

Tijdens het festival brengen we bewoners in contact met lokale werkgevers, organisaties die actief zijn in het stimuleren en begeleiden van Amsterdammers, vrijwilligersorganisaties en opleidingsinstituten. Door deze ontmoetingen hopen we zoveel mogelijk verbindingen te leggen tussen buurtbewoners en Amsterdamse organisaties, en zo de weg vrij te maken voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe baan, vrijwilligerswerk wilt doen, uzelf verder wilt ontwikkelen of gewoon ge├»nspireerd wilt worden, het Inspiratiefestival “Kansen aan de Horizon” biedt voor elk wat wils. Kom en laat u verrassen door een middag vol ontdekkingen en nieuwe perspectieven!

Datum: vrijdag 19 april 2024
Tijd: 13:00-17:00 uur
Locatie: Huis van de Wijk de Koperen Knoop, Van Limburg Stirumstraat 119, Amsterdam

Aanmelden kan per mail: kansenaandehorizon@combiwel.nl of per telefoon: 06-24321491.

Meer nieuwsberichten

Contact