Direct naar content

Ons team in de G-Buurt

10 mei 2021

Woont u in Zuidoost? Hebt u vragen of loopt u vast. Kunt u (tijdelijk) wat extra steun gebruiken? Kom naar Gravestein 25B, een plek in de buurt voor al uw vragen. Hier werken buurtteammedewerkers samen met verschillende experts in één team. Zij helpen u samen verder als u er zelf even niet uit komt.  

Binnen lopen zonder afspraak
Ook tijdens corona kunt u op onderstaande tijden gewoon binnen lopen bij onze buurtteammedewerkers. De locatie is corona-proof en we ons houden aan de RIVM maatregelen. Daarom kunt u langs komen zonder afspraak.

Wat wij doen?
Wij bieden u op één plek de ondersteuning die nodig is om weer vooruit te komen. Een plek dichtbij en herkenbaar in de buurt, zodat we makkelijk te bereiken zijn. We zijn er voor al uw vragen over geld, werk, wonen, gezondheid, welzijn, meedoen en veiligheid.

Onze buurtteammedewerkers helpen bij vragen zoals:

”Ik begrijp mijn post niet goed.”
”Ik kom niet meer alleen uit mijn problemen.”
 ”Ik kom niet rond met mijn geld, aan het einde van de maand heb ik vaak te kort.”
 ”Ik wil weer meedoen in de maatschappij, maar ik weet niet goed hoe”.
”Ik voel mij alleen en heb niemand aan wie ik hulp kan vragen”.

Vragen? Hulp nodig? Kom langs of neem contact met ons op.

Langs komen zonder afspraak op:
Maandag en woensdag van 09.30 tot 12.00 uur
Dinsdag en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur

Adres: Gravestein 25B, 1103 BH Amsterdam
Telefoon: 020 – 314 16 18
E-mail: info@buurtteamamsterdamzuidoost.nl

 U kunt ook langs komen bij onze andere locaties in Zuidoost.Meer nieuwsberichten

Contact