Direct naar content

Wethouder Marjolein Moorman (her)opent OBA en buurtteam in Molenwijk

11 mei 2023

Buurtteam Molenwijk heeft er een nieuwe locatie bij en is gaan samenwonen met OBA Molenwijk. De bibliotheek in Amsterdam Noord is grondig verbouwd en op 11 mei officieel heropend. Een prachtige locatie, waar Buurtteam Amsterdam graag in huis zit. De opening werd verricht door wethouder Marjolein Moorman, directeur-bestuurder van De Sociale Maatschap Will van Schendel en directeur van de OBA Martin Berendse.

Met deze uitgebreide verbouwing en samenwoning van het buurtteam en de OBA, zijn zowel hulp als een rijk cultureel- en sociaal aanbod samen onder één dak te vinden. Een bruisende plek van, voor én door alle Molenwijkers.

Wethouder Marjolein Moorman: “De buurtbibliotheek vervult een essentiële rol in het bevorderen van kansengelijkheid en kan op een laagdrempelige manier heel veel betekenen voor de lokale gemeenschap. Bijvoorbeeld op het gebied van gratis onderwijs, leesvaardigheid of digitale zelfredzaamheid. Met deze prachtig verbouwde locatie, nu compleet met Buurtteam Amsterdam, komt er nu nog meer ruimte vrij om gehoor te geven aan deze missie.”

Een toast op de opening en samenwerking, met Marjolein Moorman, OBA en Buurtteam Molenwijk.

De nieuwe locatie is gevestigd aan de Molenwijk 21 en is een extra locatie van Buurtteam Molenwijk, dat ook in Huis van de Wijk De Evenaar is gevestigd.

Het buurtteam is op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur aanwezig. Een afspraak maken kan ook, door te bellen naar 020 435 45 55.

Meer nieuwsberichten

Contact